БГ
Новини
Начало Новини
Обекти по местоположение
08/03/2023
Тайните на Скандинавския стил
Скандинавският стил като екстериор и интериор са все по-познати, но нека надникнем по-близо и да видим какво го характеризира. Този архитектурен стил обединява Северноевропейските страни като Швеция, Норвегия и Дания.
08/02/2023
Апартамент в Торонто почерпил вдъхновение от готическия стил
Понякога да създадете дома на мечтите си и уютно кътче в света, което да наречете свое не е лесно, особено когато не ви влекат от традиционните идеи, но този апартамент в Торонто е доказателство, че с доза креативност, може да впишете любимия си стил и пак да не излизате от рамката на уютно жилище.
08/01/2023
Дзен къща в Корея
Тази къща в Южна Корея, с Йонкин-Ши в близост до гората и недалечната планина.Това я прави прекрасно място за медитация, намираща се на тихо и спокойно място, за да даде на собствениците си не само спокойствие на ума, но и на тялото.
12/12/2022
Малката баня иска голямо въображение
Всички искаме голяма и просторна баня, на която да дадем заслужената почивка на тялото след тежък ден или просто да можем да се поглезим без да се съобразяваме с работно време или с чужд график както в СПА центровете. За съжаление, това не винаги е възможно. Но малката баня не е проклятие, ако знаем как да се възползваме от големината ѝ и след правилен ремонт даже можем да не я познаем.
02/11/2022
Необичайна офис - сграда в Индия
Макар да изглежда много уютно, всъщност това е бизнес сграда и кой не би бил вдъхновен да работи на такова място, защото не само отвън, но и вътре е приказно и никой не би описал офис пространството така.
02/10/2022
Панорамен апартамент в Мексико
Днес ще ви поканим на гости в този луксозен апартамент в Мексико Сити. Намиращ се в сграда, която е била завършена през 2008, този апартамент е перлата в короната. Гледката е на югоизток и за тази цел има големи прозорци, които обхващат почти цялата външна стена.
05/09/2022
Викторианският дизайн отново на мода
Верни на максимата, че всяко ново е добре забравено старо виждаме един своеобразен ренесанс на готик архитектурата през последните години. Викторианският стил е от 19-ти век по името на периода. Като всеки стил той си има и няколко подстила и води началото си от Великобритания, но лесно пуска корени на различни дестинации.
07/08/2022
Апартаментът - мечта в Маями
Всички мечтаят за къща на плажа, но само апартамент във висока сграда може да ви даде прекрасна гледка към океана, а този чудесен апартамент по дизайн на небезизвестната Заха Хадид, която го е конструирала за себе си, ще ви накара да мечтаете да го посетите в летните месеци.
02/07/2022
Луксозни Къщи на плажа
Отново е лято и нашият взор е към плажовете и морета и океани, макар земята да е 2/3 вода, обръщаме ѝ внимание, когато вълните и слънцето галят тялото. А тези прекрасни къщи са невероятни незабравима лятна ваканция
25/06/2022
История на теракотените покриви
Покривите от теракота са добре използвани в Европа и Средиземноморието. Много малко се използват в САЩ, макар да са доказани своята ефективност и дълголетие. Думата „теракота” идва от гръцките думи за „опечена земя”, което добре описва печената глина, от която са направени керемидите. Тази техника за покриви е използваната не само в Древна Гърция, но също така и в древен Китай.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]
Всички права запазени © www.www.designart.bg
уеб дизайн: